https://hippospalatoriecovoare.ro/
Spalatorie covoare bucuresti

Spălătorie Covoare București Sector 4

Folosim Șampon Ecologic Special pentru Covoare, Antibacterian și Dezinfectant cu Oxigen Activ Power!

17Lei/mp
 • Batere/Desprăfuire
 • Spălarea Automată
 • Stoarcerea
 • Uscarea
 • Finisare/Parfumare
 • Transport Gratuit în București
Spalatorie covoare sector

Transport Gratuit

Transportul este GRATUIT in București pentru o comanda de minim 6 mp (102 lei). Ilfov - 17 lei/mp, transportul Gratuit, comanda minima pentru Ilfov este de 12 mp

Fidelizare 100%

Stimați clienți, în cazul în care nu vă satisface calitatea spălării unui covor, compania noastră Hippo vă oferă posibilitatea de a repeta operațiunea de curațare/spălare fară alte costuri suplimentare.

Profesionalism

Oferim consultanța si menținem legatura cu privire la modalitatea de spălare pentru toate tipurile de covoare. Ne dorim să aveți o experiența cât mai placută si lejeră alături de compania noastră. Calitatea este Garantată!

Etapele Spălarii Covorului:

Spalatorie Covoare

1. Desprăfuire și Aspirare

În acest proces covorul este introdus în desprăfuitorul automatizat , scoate tot praful și îl pregătește pentru procesul de spălare.

Spalatorie covoare bucuresti

2. Spălarea

După ce covorul este perfect desprăfuit, se introduce în mașina de spălat automată, unde este curățat în profunzime de 4 perii rotative, o perie pentru par și scame pentru fața covorului și o perie rotativa pentru spatele covorului.

Centrifuga covoare Hippo

3. Centrifugarea

În urma spălării, covorul este stors în centrifuga, aceasta scoate apa în proporție de 95%, proces ce asigură o uscare rapidă.

Uscare covoare sector

4. Uscarea & Finisarea

Se usucă în camera special amenajată și curată, cu ajutorul unor ventilatoare industriale și a unui dezumidificator, acesta are rolul de a produce aer cald, de a scoate umiditatea din încăpere și de a usca covoarele in maxim 12 ore. După uscare urmează etapele de aspirare/finisare și parfumare, apoi livrarea la sediul dumneavoastră.

  cum spălăm covoarele?

  Am atașat un scurt videoclip din spălătoria noastră Hippo

  Noi chiar spălăm, nu doar clătim

  Utilizăm o linie autom­a­ti­zată de desprăfuire, spălare și cen­trifu­gare. Spălăm covoarele mecanic și rapid, în maxim 48 de ore, covoarele vor fi gata spălate și uscate. Practicăm o curățare în profunzime a fibrelor, eliminăm murdăria cu produse de curățătorie ecologică evitându-se totodată deteriorarea acestora și a țesăturilor interne, rezultând eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor și a mirosurilor neplăcute.

  Redăm Prospețimea covoarelor tale

  Primul serviciu pe care l-am oferit clienților noștri a fost cel de spălare, uscare și curățare profesională a covoarelor. Acest serviciu presupune spălarea covoarelor cu detergenți profesionali, înlăturarea petelor (la cerere), curățarea franjurilor, uscarea rapida a covoarelor cu ajutorul centrifugii și a uscătorului profesional de covoare urmat la final de finisarea covoarelor prin aspirare, periaj și aplicarea unui parfum distins de Lămaie, exotic Tahiti sau Lavandă.