https://hippospalatoriecovoare.ro/

Program

Luni – Vineri Preluăm comenzi telefonice: 8:00 – 20:00

Luni – Vineri Program Colectări si Livrări Șoferi: 8:00 – 18:00

Sâmbata: 9:00 – 18:00 Preluam Comenzi Telefonice.

Duminică: 09:00 – 16:00 Preluam Comenzi Telefonice.

Spalatorie Covoare Bucuresti Hippo – Contact

Adresa: Str. Intr. Tiparnitei nr 30 sector 5 Bucuresti – Apel
Telefon: 0770.172.497
Email: hippocovoare@yahoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/HippoCovoare

Comanda Online!

Pentru a cere mai multe informatii vă rugăm să folosiți formularul de contact, ca urmare veti fi apelat de catre un angajat Hippo in cel mai scurt timp!  Venim la domiciliul dumneavoastra si ridicam covoarele!
  Retur 48 ore!

  Dragi Romani, avem preturi corecte pentru covoare perfecte!

  Andra SticlaruAndra Sticlaru
  09:19 30 Dec 22
  Am avut o experienta tare placuta cu cei de la Hippo. Raportul pret calitate este super bun, au venit si le-au ridicat de acasa si in doua zile au fost inapoi. Covoarelor li s-au redat inapoi culorile de parca ar fi noi si miros a lamaie, super fresh. 5/5 ⭐️
  suciu gabisuciu gabi
  14:30 27 Dec 22
  Sunt clienta fidelă pentru serviciile Hippo!Aici am găsit oameni care muncesc cu drag, oferă calitate, preiau la termen produsul dorit și mai ales știu să comunice cu clientul.Iar la final primești un covor frumos mirositor, curat...aproape nou.Apelați cu încredere la serviciile Hipp, sunt cei mai tari!
  Elena BobeElena Bobe
  10:12 27 Nov 22
  Am solicitat curățare generalacovoare.Doamna ce a receptionat solicitarea foarte amabilă. S-a respectat termenul de preluare si cel de înapoiere. Totul a fost de calitate. Preturi accesibile. Recomand firma celor ce au nevoie de astfel de servicii. Le doresc mult spor si clienti cât mai mulți!
  Ramona CarmenRamona Carmen
  07:07 04 Oct 22
  Recomand aceasta firma❤Foarte seriosi promti si curatare de calitate .Te anunță înainte de ridicare/predare.Am apelat la ei ptr 10 covoare și toate sunt foarte bine spalate si miros minunat.Sunt date cu parfum care dispare dar rămâne un miros proaspăt, curat și uscat.Felicitari !!La un metraj mai mare as fi vrut o reducere, dar nu a fost...poate pe viitor 😉Va dorim succes !!
  js_loader