https://hippospalatoriecovoare.ro/

Despre noi

Cine suntem ?

Hippo Spălătorie Covoare

Hippo Spălătorie Covoare este o companie specializată în curățarea și spălarea covoarelor, mochetelor, păturilor, pilotelor, a huselor, toppere, a cuverturilor, etc. Aceasta oferă servicii profesionale de curățare și igienizare, folosind echipamente moderne și soluții ecologice. Echipa Hippo Spălătorie Covoare este formată din experți în curățarea textilelor, care își asumă responsabilitatea de a oferi servicii de calitate superioară și satisfacție clienților.

Compania își propune să ofere o soluție completă pentru curățarea și întreținerea profesională a textilelor enumerate mai sus, pentru a le reda un aspect de nou și proaspăt, iar serviciile sale sunt disponibile pentru clienții rezidențiali și pentru cei din mediul de afaceri.

De ce noi Hippo ?

 • Experiența: O companie cu experiență în domeniu are cunoștințe solide despre curățarea covoarelor și poate oferi servicii de calitate superioară.

 • Echipament și soluții: O spălătorie de covoare care folosește echipamente moderne și soluții ecologice poate proteja și prelungi viața covoarelor tale.

 • Personal calificat: O companie cu personal calificat și bine instruit poate oferi servicii de curățare a covoarelor profesionale și poate asigura că obții rezultatele dorite.

 • Recenzii și referințe: Verificarea recenziilor și referințelor companiei poate oferi o idee despre calitatea serviciilor și despre experiența altor clienți.

Prin ce ne deosebim de restul spălătoriilor de covoare?

În cei 15 ani de activitate, am învățat că spălatul covoarelor nu este doar un proces, ci o artă. Iar orice artă cere talent și profesionalism, dedicaţie. Creștem în fiecare zi și ne perfecționăm. Ne îmbunătățim activitatea în mod permanent, investim în personal calificat, tehnologii moderne și produse speciale de curățat, doar pentru a putea asigura o calitate ridicată a serviciilor pe care le oferim. Doriți covoare curate, cu un miros care să împrospăteze toată casa, nu-i așa?

Dacă nu v-am convins încă că suntem cei mai buni, vă oferim această garanție, de a nu plăti dacă nu sunteți mulțumiți de serviciile noastre. Prin urmare, dacă considerați că rezultatul final nu se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră, vă exprimați nemulțumirea și nu plătiți serviciul. Încurajăm exprimarea opiniilor atât pozitive, cât și negative, doarece considerăm că doar astfel ne putem perfecționa serviciile, cu ajutorul vostru.

În spălătoria noastră, calitatea ridicată a serviciilor este asigurată atât de personalul calificat, dar și de echipamentele speciale folosite, care simplifică procesul de curățare al covoarelor. De fiecare dată, rezultatul este același. Covoare impecabile într-un timp scurt şi clienți fericiți.

Printre echipamentele profesionale folosite, amintim:

 • masina automata profesionala de spalat covoare
 • desprăfuitor automat de covoare
 • monoperia electrică de spălat covoare
 • centrifuga de stors covoare
 • aspiratorul umed-uscat cu trei motoare
 • utilajul de finisat, aspirat, periat si ambalat covoarele
 • uscător de covoare cu dezumidificare, temperatura și umiditatea controlate electronic
 • ventilatoare indistriale

Ne dorim ca tot mai mulți locuitori din Bucuresti să beneficieze de serviciile noastre. De aceea, oferim transport gratuit pe întreg teritoriul municipiului, cu ajutorul celor 3 dubițe din dotare. Oferta noastră de transport gratuit este valabilă în București, în baza unei comenzi de minim 6 mp. În cazul în care ne întrebați dacă putem ridica și un covor de dimensiuni mai mici sau chiar un preș de la ușă, răspunsul nostru este întotdeauna pozitiv! 😊

La noi, indiferent de condițiile meteo sau anotimp, veți beneficia de un timp de livrare de 48 de ore pentru covoarele curățate. Acest lucru este posibil datorită utilizării echipamentelor profesionale, organizării excelente în ceea ce privește munca în echipă și experienței impresionante a membrilor echipei noastre de la Hippo. Serviciul nostru unic de livrare rapidă în 48 de ore este disponibil doar în București și Ilfov!

Andra SticlaruAndra Sticlaru
09:19 30 Dec 22
Am avut o experienta tare placuta cu cei de la Hippo. Raportul pret calitate este super bun, au venit si le-au ridicat de acasa si in doua zile au fost inapoi. Covoarelor li s-au redat inapoi culorile de parca ar fi noi si miros a lamaie, super fresh. 5/5 ⭐️
suciu gabisuciu gabi
14:30 27 Dec 22
Sunt clienta fidelă pentru serviciile Hippo!Aici am găsit oameni care muncesc cu drag, oferă calitate, preiau la termen produsul dorit și mai ales știu să comunice cu clientul.Iar la final primești un covor frumos mirositor, curat...aproape nou.Apelați cu încredere la serviciile Hipp, sunt cei mai tari!
Elena BobeElena Bobe
10:12 27 Nov 22
Am solicitat curățare generalacovoare.Doamna ce a receptionat solicitarea foarte amabilă. S-a respectat termenul de preluare si cel de înapoiere. Totul a fost de calitate. Preturi accesibile. Recomand firma celor ce au nevoie de astfel de servicii. Le doresc mult spor si clienti cât mai mulți!
Ramona CarmenRamona Carmen
07:07 04 Oct 22
Recomand aceasta firma❤Foarte seriosi promti si curatare de calitate .Te anunță înainte de ridicare/predare.Am apelat la ei ptr 10 covoare și toate sunt foarte bine spalate si miros minunat.Sunt date cu parfum care dispare dar rămâne un miros proaspăt, curat și uscat.Felicitari !!La un metraj mai mare as fi vrut o reducere, dar nu a fost...poate pe viitor 😉Va dorim succes !!
js_loader