https://hippospalatoriecovoare.ro/

ETAPELE SPĂLARII COVORULUI

Hippo

ETAPELE SPĂLARII COVORULUI:​

Spălarea covorului este un proces important pentru menținerea igienei și a aspectului acestuia.
Acest proces implică mai multe etape, care sunt importante pentru obținerea unui rezultat bun.

1. Primirea comenzii

După ce trimiți comanda către firma specializată în spălarea covoarelor, aceasta o va primi și o va procesa cât mai repede posibil. Uneori, procesul de primire a comenzii poate fi făcut prin intermediul unui site web, prin e-mail sau prin telefon. Este important să oferi informații complete despre covoarele tale, cum ar fi dimensiunea, materialul, tipul de murdărie și orice alte probleme speciale pe care le au.

2. Evaluarea covoarelor

Firma va evalua fiecare covor pentru a determina tipul de material și gradul de murdărie, precum și pentru a verifica dacă există orice probleme speciale care ar putea afecta procesul de spălare. Evaluarea poate fi realizată prin intermediul unei inspecții vizuale sau prin utilizarea unor instrumente speciale pentru testarea materialului și a gradului de murdărie.

3. Pre-tratarea petelor

Înainte de a începe procesul de spălare, firma va pre-trata petele de pe covoare pentru a se asigura că acestea sunt eliminate eficient în timpul spălării. Pre-tratarea poate fi realizată cu ajutorul unor soluții speciale pentru pete care sunt aplicate direct pe zona afectată.

4. Spălarea cu apă și șampon

După ce pre-tratarea petelor este finalizată, covoarele sunt spălate cu apă și șampon special pentru a îndepărta murdăria și alte impurități. Spălarea este realizată prin utilizarea unei mașini de spălat covoare, care este alimentată cu apă și șampon special cu 8 perii rotative, una cilindrică pentru fața covoarelor și o perie cilindrică pentru spălarea spatelui covoarelor pentru a îndepărta murdăria, scamele si părul de pe covoare.

5. Clătirea

După spălare, covoarele sunt clătite cu apă curată pentru a îndepărta orice urmă de detergent. Clătirea poate fi realizată prin utilizarea aceleiași mașini de spălat covoare sau prin utilizarea centrifugii.

6. Uscarea

Covoarele sunt uscate într-un spațiu special, prin expunere la aerul cald și dezumidificare, într-un mediu bine controlat și prin utilizarea unor ventilatoare. Este important, covoarele să fie uscate complet pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului sau a bacteriilor.

7. Finisarea, aspirarea și perierea covoarelor

După ce procesul de spălare și uscare este finalizat, covoarele sunt introduse în utilajul de Finisat, unde sunt puternic aspirate și periate. În cele din urmă, covoarele sunt livrate înapoi la adresa specificată de client.

8. Verificarea calității

Înainte de a finaliza comanda, firma va verifica calitatea spălării și curățării covoarelor pentru a se asigura că acestea sunt curate și fără pete. În cazul în care există probleme sau pete care nu au putut fi îndepărtate complet, firma va comunica acest lucru clientului și va oferi opțiuni suplimentare de curățare sau de reparare a covorului.

Curăţare cu abur

Mașina noastră trece din nou peste covor pentru a se asigura că detergentul rezidual și excesul de apă sunt îndepărtate de pe covor. Este important să vă asigurați că nu rămâne niciun reziduu de detergent pe sau în covor, deoarece atrage murdăria atât de ușor încât covorul dvs. va fi din nou murdar în cel mai scurt timp.

Chim-Uscat

Procesul nostru de curățare chimică folosește Chem-Dry, care este una dintre cele mai bune metode existente pentru curățarea în profunzime a covoarelor. Această metodă se bazează pe extracția prin carbonatare care produce bule microscopice.

Antimicrobian

Curățarea noastră antimicrobiană implică aplicarea unui agent antimicrobian după curățarea în profunzime a covorului. Este conceput pentru a inhiba creșterea mucegaiului, mucegaiului, drojdiei și a altor microbi și potențiali alergeni.

Andra SticlaruAndra Sticlaru
09:19 30 Dec 22
Am avut o experienta tare placuta cu cei de la Hippo. Raportul pret calitate este super bun, au venit si le-au ridicat de acasa si in doua zile au fost inapoi. Covoarelor li s-au redat inapoi culorile de parca ar fi noi si miros a lamaie, super fresh. 5/5 ⭐️
suciu gabisuciu gabi
14:30 27 Dec 22
Sunt clienta fidelă pentru serviciile Hippo!Aici am găsit oameni care muncesc cu drag, oferă calitate, preiau la termen produsul dorit și mai ales știu să comunice cu clientul.Iar la final primești un covor frumos mirositor, curat...aproape nou.Apelați cu încredere la serviciile Hipp, sunt cei mai tari!
Elena BobeElena Bobe
10:12 27 Nov 22
Am solicitat curățare generalacovoare.Doamna ce a receptionat solicitarea foarte amabilă. S-a respectat termenul de preluare si cel de înapoiere. Totul a fost de calitate. Preturi accesibile. Recomand firma celor ce au nevoie de astfel de servicii. Le doresc mult spor si clienti cât mai mulți!
Ramona CarmenRamona Carmen
07:07 04 Oct 22
Recomand aceasta firma❤Foarte seriosi promti si curatare de calitate .Te anunță înainte de ridicare/predare.Am apelat la ei ptr 10 covoare și toate sunt foarte bine spalate si miros minunat.Sunt date cu parfum care dispare dar rămâne un miros proaspăt, curat și uscat.Felicitari !!La un metraj mai mare as fi vrut o reducere, dar nu a fost...poate pe viitor 😉Va dorim succes !!
js_loader