https://hippospalatoriecovoare.ro/

Covoare Înainte și După

Atenția la detalii

Îți prezentăm o comparație uimitoare: acest covor a trecut prin procesul nostru de spălare profesională, transformându-se de la un covor murdar și plictisitor, la un covor curat și strălucitor.

Cu ajutorul tehnicilor noastre de curățare avansate și a produselor special concepute, suntem capabili să eliminăm chiar și cele mai încăpățânate pete și să îi redăm covorului tău frumusețea originală. Așadar, dacă dorești ca și covorul tău să arate la fel de bine ca acesta, contactează-ne astăzi și lasă-ne să ne ocupăm de el.

2x 1x
WhatsApp Image 2023-03-21 at 20.54.38 WhatsApp Image 2023-03-21 at 20.54.38 (1)

Hippo

Transformarea

În plus față de aspectul estetic, spălarea regulată a covoarelor este importantă pentru igiena și sănătatea locuinței tale. În timp, acestea acumulează praf, bacterii și alergeni care pot afecta calitatea aerului din încăpere și sănătatea ta și a celor dragi.

De aceea, este important să le speli cel puțin o dată pe an, sau mai des dacă locuiți cu animale de companie sau aveți copii mici care petrec mult timp pe covor.

Noi suntem aici să te ajutăm cu toate nevoile tale de curățare a covoarelor, oferindu-ți servicii de calitate superioară și prețuri competitive.

Andra SticlaruAndra Sticlaru
09:19 30 Dec 22
Am avut o experienta tare placuta cu cei de la Hippo. Raportul pret calitate este super bun, au venit si le-au ridicat de acasa si in doua zile au fost inapoi. Covoarelor li s-au redat inapoi culorile de parca ar fi noi si miros a lamaie, super fresh. 5/5 ⭐️
suciu gabisuciu gabi
14:30 27 Dec 22
Sunt clienta fidelă pentru serviciile Hippo!Aici am găsit oameni care muncesc cu drag, oferă calitate, preiau la termen produsul dorit și mai ales știu să comunice cu clientul.Iar la final primești un covor frumos mirositor, curat...aproape nou.Apelați cu încredere la serviciile Hipp, sunt cei mai tari!
Elena BobeElena Bobe
10:12 27 Nov 22
Am solicitat curățare generalacovoare.Doamna ce a receptionat solicitarea foarte amabilă. S-a respectat termenul de preluare si cel de înapoiere. Totul a fost de calitate. Preturi accesibile. Recomand firma celor ce au nevoie de astfel de servicii. Le doresc mult spor si clienti cât mai mulți!
Ramona CarmenRamona Carmen
07:07 04 Oct 22
Recomand aceasta firma❤Foarte seriosi promti si curatare de calitate .Te anunță înainte de ridicare/predare.Am apelat la ei ptr 10 covoare și toate sunt foarte bine spalate si miros minunat.Sunt date cu parfum care dispare dar rămâne un miros proaspăt, curat și uscat.Felicitari !!La un metraj mai mare as fi vrut o reducere, dar nu a fost...poate pe viitor 😉Va dorim succes !!
js_loader