https://hippospalatoriecovoare.ro/

De ce noi?

Spalatorie covoare Bucuresti Hippo – Fiind mereu în căutarea soluțiilor potrivite pentru a vă oferi cele mai bune servicii, aveți garanția lucrului bine făcut și vă puteți bucura de un covor curat și parfumat.
Tehnologiile folosite de noi prelungesc viața covoarelor și le dau o senzație deosebită la atingere. Mai mult, vă întâmpinăm cu un raport calitate-preț extrem de atractiv, beneficiind de calitatea superioară a serviciilor la cele mai bune prețuri.

Solicită o programare
Hippo Spalatorie Covoare

Noi chiar spălăm, nu doar clătim!


Utilizam o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si cen­trifu­gare, capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 3,5 m . Aceasta practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

Suna Acum
Spalatorie covoare

Scopul nostru este confortul dumneavoastră in orice anotimp!

Spalatorie Covoare

Vă aducem covoarele ca NOI!

Primul serviciu pe care l-am oferit clienților noștri a fost cel de spălare, uscare și curățare profesională a covoarelor. Acest serviciu presupune spălarea covoarelor cu detergenți profesionali, înlăturarea petelor (la cerere), curățarea franjurilor, uscarea rapida a covoarelor cu ajutorul centrifugii si a uscatorului profesional de covoare urmat la final de finisarea covoarelor prin aspirare, periaj si aplicarea unui parfum distins de lavanda sau lamaie.

Sperăm că v-am convins si vă invităm pe pagina noastră de Facebook, unde veti găsi experientele cilientilor nostri!

Pagina Facebook